Over

Creatief, kleurrijk, ondernemend, enthousiast, energiek, in beweging, positief en een beetje perfectionisch :), dat ben ik!

Beelden zeggen veel meer dan woorden en brengen sfeer, kleur, emotie en ordening.

Ik vind het heerlijk om te schilderen en tekenen, het werkt ontspannend en maakt je hoofd leeg. En door mijn werk voor Wall of Dreams ontmoet ik daarbij ook nog eens nieuwe mensen met mooie ideeen en dromen!

Het is heel bijzonder om in een prachtig nieuw kamertje dat wacht op de komst van een klein baby’tje de eerste verfstreken op een hagelwitte muur te mogen zetten. Ik voel me altijd een beetje vereerd. Het brengt de kamer tot leven en maakt het uniek.

Het is inspirerend om een andere ondernemer te ontmoeten die bezig is zijn of haar droom te verwezenlijken en voor wie ik een logo mag maken. Ik hoor graag het verhaal achter de onderneming, zodat ik het logo helemaal passend kan maken.

Met het illustreren en schrijven van mijn eerste kinderboek kwam ook een droom uit! Het smaakt naar meer! Ben je op zoek naar een illustrator voor jouw boek of idee? Ik deel mijn creativiteit en ervaring graag met je!