Het verhaal achter mijn logo’s

Wanneer ik de vraag krijg om een logo te ontwerpen voor een startende ondernemer is mijn vraag: ‘Wat is het verhaal achter jouw onderneming?’ Dan is het mijn uitdaging om het antwoord op die vraag en de ideeën van de opdrachtgever te verwerken in een logo wat helemaal past bij de persoon achter de onderneming en de onderneming zelf. 

Een voorbeeld: 

Dit is het logo van mijn sportbedrijf Way 2 Move Zeewolde. (ik ben een ondernemend typje 😄😊)

Bedrijfslogo sport

 

Way 2 Move is ontstaan uit mijn passie voor sport en bewegen en de wens om anderen te begeleiden om in beweging te komen en hiervan te genieten. Niet alleen fysiek, maar…..net zo belangrijk….ook mentaal! Ik loop mee op hun weg, we doen het samen. 

Ik zie bewegen als een krachtig middel op weg naar een belangrijk doel: het ontwikkelen, sterker maken en ontspannen van lichaam en geest. 

Het logo moest krachtig zijn, eenvoudig en strak. De weg symboliseren en samen/samenwerken (de 2). 

Een logo komt tot stand in samenwerking met jou als opdrachtgever. Je kijkt mee in het proces, geeft feedback en we gaan door tot het helemaal goed voelt en passend is! 

Het is gaaf om bij te kunnen dragen aan de de start van jouw bedrijf of product, nieuwe mensen ontmoeten met gave ideeen en mooie toekomstdromen! Dat geeft mij ook energie en inspiratie! 

Want dit is mijn droom!

Bedrijfslogo op t-shirt

Eén gedachte over “Het verhaal achter mijn logo’s”

  1. Nicole heeft mijn logo ontworpen en ik ben echt heel blij met de uitkomst. Ik ben onder de indruk van de manier waarop ze mijn verhaal om heeft weten te zetten naar een logo, waarin meerdere aspecten van mijn werk samen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.